Vă oferim o gamă variată de cursuri de Krav-Maga – arta marțială israeliană pentru autoapărare (sesiuni private, doar pentru fete/femei, de tip team-building, pentru copii, adolescenți, etc).

Pentru a vedea ce tip ce antrenament vă este potrivit vă prezentăm câteva dintre acestea.

În cazul în care doriți un anumit tip de antrenament, pe care nu îl vedeți afișat, vă rugăm să ne contactați.

 • Cursuri adulți

  Cursuri adulți

  Învăță pas cu pas Krav Maga, arta marțială israeliană pentru autoapărare, urmând un curicullum care presupune cel mai eficient mod de predare și de învățare a tehnicilor.

  Fiecare grupă beneficiază de 4 ore și jumătate de timp efectiv de antrenament în fiecare săptămână plus un seminar de weekend de 3 ore în fiecare lună. Câștigă încredere în forțele proprii perfecționându-te constant!

  Detalii

 • Cursuri copii

  Cursuri copii

  Gândite pentru a forma liderii de mâine, atât din perspectiva dezvoltării fizice cât și psihice, cursurile pentru copii au loc de două ori pe săptămână, fiecare antrenament având durata de o oră.

  Ajută-ți copilul să devină disciplinat și responsabil, ajută-l să devină un lider.

  Detalii

 • Cursuri private

  Cursuri private

  Într-o lume tot mai dinamică în care suntem mereu pe fugă, fiecare dintre noi încearcă să își găsească puțin timp și pentru sport. Iți dorești să înveți Krav Maga și să faci un pic de mișcare, dar programul nu îți permite să participi la cururile regulate?

  Contactează-ne pentru a stabili împreună un program de antrenament flexibil și personalizat pentru nevoile tale. Pune sănătatea și siguranța ta pe primul loc!

  Detalii

 • Seminarii de weekend

  Seminarii de weekend

  Atunci când vine vorba de arte marțiale, cu cât avem mai mult timp la dispoziție să ne antrenăm, cu atât mai bine. Pentru a reuși acest lucru, pe lângă participarea la cursurile săptămânale, îți dăm posibilitatea să participi la seminarii de weekend, evenimente naționale și internaționale.

  Aceste evenimente sunt conduse de intructorii noștri, dar și sub îndrumarea Marelui Maestru Yaron Lichtenstein, centură neagră, 9 Dan. Fă parte din Școala Bukan de Krav Maga!

  Detalii

Orar

Vă punem la dispoziție cursuri atât pentru adulți și copii cât și cursuri private și seminarii de weekend.

Vezi orar

Contact

Ne puteți contacta telefonic zilnic între orele
9:00 - 17:30 sau prin e-mail la adresa: contact@kravmagabukan.ro

Contacteaza-ne