Instructori

Sony

Andrei “Sony” Sonea

centura neagră 2 DAN

Telefon: 0740.208.734

A început să practice Krav Maga în anul 2008 în cadrul a ceea ce era la momentul respectiv reprezentanța Școlii Bukan de Krav Maga în România. A luat parte la primul curs de formare de instructori Krav Maga susținut de către Marele Maestru Yaron Lichtenstein în România, în iunie 2010, la finalul căruia a fost certificat ca instructor al Școlii Bukan și a primit centura verde. A început să predea în octombrie 2010 și a deschis Sony’s Dojo în iunie 2012. La finalul anului 2012 primește centura maro în urma unui examen susținut în Portugalia. Este certificat instructor de Krav Maga la Yuval – The Israeli Center for Sport Certification în aprilie 2013, iar în 2014 a primit centura neagră de la Marele Maestru Yaron Lichtenstein.

Sony

Marius Grad

centura neagră

Telefon: 0752.174.945

A descoperit Krav-Maga-ul în 2010, fiind parte din prima generație de cursanți pregătiți de către Sony. În 2013 obține diploma de instructor și începe să activeze ca instructor la Sony’s Dojo, sub coordonarea și îndrumarea atentă a lui Andrei Sonea. Ceea ce la început a fost doar o curiozitate, s-a transformat în pasiune, ca mai apoi să devină un stil de viață. A absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie, iar în prezent este doctorand și cadru didactic asociat.

Cursuri

Vă punem la dispoziție cursuri atât pentru adulți și copii cât și cursuri private sau seminarii de weekend.

Vezi cursuri

Orar

Orarul locațiilor noastre este diferit în funcție de fiecare sală. Verificați orarul pentru a vă planifica mai bine timpul și traseul.

Vezi orar