13198516_1013385295377882_1346189570594146871_o

Vino să vezi cu ochii tăi

TE PROVOC! Da, pe tine! Pentru că nu putem să îţi arătăm ce înseamnă Krav Maga prin filmuleţe şi poze fancy! Pentru că nu putem să transmitem ceea ce facem printr-o simplă demonstraţie de 5 minute! Pentru că ceea ce facem este o artă marţială, care necesită timp şi multă muncă! Pentru că este mai mult decât a lovi cu pumnii şi picioarele! Pentru că nu ne pregătim pentru o competiţie în ring! Pentru că ceea ce facem, facem întotdeauna în kimono şi pe tatami! Pentru că ne pregătim pentru realitate!

De aceea, TE PROVOC să ne faci o vizită! Să vii să vezi cu ochii tăi! Ai un antrenament gratuit în care poţi să vezi ce se întâmplă în dojo! Poţi să înţelegi că este altceva decât ceea ce găseşti pe youtube! Întreabă-ne! Vezi cu ochii tăi şi după aceea poţi lua decizia de a te antrena sau nu cu noi!

Într-o lume în care poţi cumpăra aproape orice cu bani, când vine vorba de Krav Maga (aşa cum a fost concepută de fondator, Îmi Lichtenfeld) e nevoie de mai mult de atât! Noi nu facem super-eroi în 3 zile sau în antrenamente de weekend! Noi păstrăm tradiţia vie şi actuală!

Vino şi vezi cu ochii tăi!

Are we crazy? YES, we are! Because we are BUKAN!

Trackback from your site.

bukans

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.