Demo

“Do what you can, but do it right.“ Imi Lichtenfeld – founder of Krav Maga

     Sony’s Dojo s-a născut în 18.06.2012, la primul antrenament din acea zi participând 12 cursanți, și instructorul, Ioan Andrei ”Sony” Sonea, centură albastră în acel moment. Răzvan Chendrean și Marius Grad au fost cei fără de care pornirea pe acest drum ar fi fost mult mai grea, dacă nu chiar imposibilă, ambii fiind cursanți din prima generație pe care Sony a antrenat-o începând cu octombrie 2010, după finalizarea primului curs de instructori de Krav Maga susținut de către Marele Maestru Yaron Lichtenstein în Romania, în iunie 2010. Începând cu anul 2013 echipa Sony’s Dojo a mai câștigat doi instructori, Marius Grad și Răzvan Chendrean terminând cursul de formare de noi instructori ai Școlii Bukan. Începând cu același an, Sony’s Dojo s-a ocupat de organizarea evenimentelor desfășurate la Cluj de Școala Bukan de Krav Maga, aici fiind vorba despre cursuri de instructor, antrenamente speciale și examene de centură, toate sub conducerea Marelui Maestru Yaron Lichtenstein și a Sensei Rotem Lichtenstein.

Pas cu pas am reușit să creștem, să deschidem noi grupe, atât de adulți cât și de copii și în mai 2016 să deschidem o a doua locație. De la un antrenament cu 12 persoane am reușit în aprilie 2016 să organizăm la Cluj cel mai mare examen de centură desfășurat de către Școala Bukan de Krav Maga în România pâna în acest moment, cu participarea a peste 100 de cursanți și instructori din toată Transilvania și nu numai.

Creat pentru a păstra calea, tradiția Școlii Bukan de Krav Maga și arta marțială creată de către Imi Lichtenfeld, Sony’s Dojo a fost mereu gândit pentru a ajuta oamenii obișnuiți să învețe să se apere în situații dificile și să fie mai buni decât ieri.

Începând cu 2015 colectivul instructorilor a mai crescut cu doi instructori, Antonia Sonea și Andrei Ciliboae alăturându-se mai vechilor instructori Marius Grad și Ioan Andrei ”Sony” Sonea.

Dar până la urmă dincolo de orice reușită, Sony’s Dojo există și crește în continuare datorită cursanților extraordinari alături de care avem plăcerea să ne antrenăm.

Vrei să fii și tu parte a celei mai mari școli de Krav Maga din lume, Școala Bukan?

Vrei să faci parte din colectivul Sony’s Dojo? Contactează-ne!

Mai multe detalii despre autoapărare …

Galerie foto

Imagini din cadrul sesiunilor de antrenament. Pentru mai multe poze vă invităm pe galeria foto sau pe blog.

Katy Miller
Brad Dunn
Susan Johnson
Rosa Taylor
Mike Stiller
Sony's

Este Krav-Maga pentru mine?

Încearcă și vei vedea. Iar pentru mai multe detalii contactați-ne.

Vezi cursurile disponibile și programul nostru de antrenament

Cursuri

Vă punem la dispoziție cursuri atât pentru adulți și copii cât și cursuri private sau seminarii de weekend.

Vezi cursuri

Orar

Orarul locațiilor noastre este diferit în funcție de fiecare sală. Verificați orarul pentru a vă planifica mai bine timpul și traseul.

Vezi orar